Bokscoaching: versnel je persoonlijke ontwikkeling

Wil jij stappen zetten in je werk of privéleven, maar houdt iets je tegen? Bokscoaching helpt te identificeren wat je precies in de weg zit en doelgericht actie te ondernemen. Je doelen komen helder in beeld en je krijgt zicht op wat jou gaat helpen recht op deze doelen af te gaan. Centrum Zin zorg in samenwerking met Leef Fit Vitaal in Veenendaal biedt bokscoaching op maat als versneller van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bokscoaching is een effectieve innovatieve coachingsmethodiek voor het ontwikkelen van onder meer:

  • Effectief (persoonlijk) leiderschap
  • Heldere concrete doelen
  • Soepele samenwerking en communicatie
  • Mentale stabiliteit en flexibiliteit
  • Stressbestendigheid
  • Evenwichtige werk privé-balans
  • Zicht op je talenten en hoe je deze nog beter kunt benutten
  • Gezonde grenzen

Bokscoaching: hoe het werkt

Bij bokscoaching wordt boksen gebruikt als metafoor om complexe problematiek op een ervaringsgerichte manier aan te pakken. In een combinatie van het gesprek en boksoefeningen werk je aan een concreet doel dat je wilt bereiken en het onderliggende persoonlijke thema. Door te experimenteren met ander gedrag, ervaar je direct dat je gemakkelijk nieuw gedrag kunt laten zien in je dagelijks leven.

Persoonlijk coachingstraject

De bokscoachingssessies zijn op jou afgestemd. Samen met je bokscoach onderzoek je jouw verlangens en ambities voor de toekomst en bekijk je hoe je deze nu al kunt ervaren. De focus op verlangens in plaats van op problemen geeft direct energie. Door de inzichten die je opdoet raak je gemotiveerd recht op je doel af te gaan. Daardoor zijn de resultaten van bokscoaching direct merkbaar, voor jezelf en je (werk)omgeving.

De kracht van bokscoaching

Door het ontwikkelen van meer psychologische flexibiliteit, ga je meer leven vanuit je kracht en je persoonlijke waarden. Bovendien word je fitter, krijg je sneller inzichten en nieuwe ideeën om je doelen te bereiken. Je voelt je voldaan na elke sessie bokscoaching.

Voor wie is bokscoaching?

Bokscoaching in Veenendaal is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke ontwikkeling wil versnellen op een ervaringsgerichte manier. Of je nu een doorgewinterde bokser bent of nog nooit een bokshandschoen hebt aangeraakt. Wij zorgen dat de boksoefeningen aansluiten bij jouw fitheidsniveau.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie. Of meld je direct aan voor een eerste sessie bokscoaching.

Wil jij ervaringsgericht je persoonlijke ontwikkeling versnellen en de resultaten direct toepassen in je dagelijkse praktijk? Dan is bokscoaching voor jou.